Onze belofte:

Door de kennis, expertise en jarenlange ervaring binnen de juweliersbranche kunnen wij u voorzien van een gedegen verkoopadvies en maatoplossingen op het gebied van alle voorkomende reparaties aan sieraden en/ of horloges.

Voor een uitgebreide collectie sieraden en horloges kunt u uitstekend bij Atlantis juwelier terecht. Wij hechten veel waarde aan service van topniveau. Wij vinden het van belang dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten.

Om de kwaliteit te garanderen en u de beste service te kunnen bieden, hebben wij een goudsmid en een horlogemaker die de werkzaamheden uitvoeren.

Wij onderscheiden ons door de volgende punten:

#1 DE BESTE PRIJS

* U krijgt de beste prijs bij Atlantis juwelier. Mocht u onverhoopt toch ergens anders een lagere prijs tegenkomen voor hetzelfde artikel, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen u dan tegemoet komen!

#2 KOSTELOOS OP MAAT MAKEN

* Smallere of dikkere vingers gekregen of toch een verkeerde maat uitgekozen? Geen zorgen! Bij Atlantis juwelier kunt u uw ring kosteloos op maat laten maken!

#3 FABRIEKSGARANTIE

* We garanderen uw aankoop tegen verborgen materiaal- en/of fabrieksfouten, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw aankoop.

#4 ECHTHEIDSCERTIFICAAT

* Met het Atlantis juwelier echtheids-certificaat garanderen wij de echtheid van uw sieraad. Verder geeft het echtheids-certificaat alle belangrijke details die u van uw sieraad wilt weten, zoals de naam van de edelsteen, slijpvorm, afmeting, aantal edelstenen, karaatgewicht etc…Met het Atlantis juwelier echtheids-certificaat kunt u in alle vertrouwen van uw aankoop genieten.

#5 LEVENSLANGE POETSSERVICE

* Al uw sieraden weer als nieuw? Een schoonmaakbeurt van uw sieraden komt dan goed van pas! Doffe sieraden, vervelende vlekjes of is uw sieraad zwart geworden?

De bij ons aangeschafte sieraden worden geheel kosteloos gepoetst en in nieuwstaat gebracht. Een schoonmaakbeurt van al uw sieraden verzorgen wij al vrij snel!