Atlantis Juwelier, juwelier in Den Haag centrum

Atlantis Juwelier is al 35 jaar actief als juwelier. Vanuit onze vestiging in de Wagenstraat, in het centrum van Den Haag  staan wij 7 dagen per week met passie en enthousiasme voor u klaar.

U krijgt van ons een deskundig, onafhankelijk advies en in onze warme en huiselijke winkel kunt u rustig rondkijken, passen en weloverwogen uw keuze maken.

Ruime keuze uit horloges en sieraden

In ons assortiment vindt u een ruime keuzes uit horloges en allerlei soorten sieraden. Stijlvol en tijdloos, zonder de laatste trends uit het oog te verliezen.

Naast een uitgebreide basiscollectie voeren wij merken als Seiko, Delma,Mondaine, Raymond Weil, Edox, Swiss Military Hanowa, Danish Design, Jacob Jensen.

In onze collectie diamanten hebben wij merken als Pas Diamonds, Eclat en Diamand Group maar wij kunnen, afhankelijk van uw wensen, ook specifiek inkopen via onze eigen inkoopkanalen.

Seiko Official Service Dealer

Wij zijn Seiko Official Service Dealer. Dit betekent dat we verschillende Seiko modellen verkopen  Voor zowel dames als heren is er een ruime keuze en wat we niet op voorraad hebben kunnen we voor u bestellen.

Regelmatig hebben wij Limited Editions zoals de Seiko Prospex of bijvoorbeeld Seiko Astron series in de winkel. Het spreekt voor zich dat we ook het onderhoud en reparaties van uw Seiko voor onze rekening kunnen nemen.

Trouwringen en verlovingsringen

Met de juiste ring wordt een bijzonder moment als een huwelijk of een aanzoek nog mooier.

Er is keuze uit meer dan 500 modellen trouwringen, voor ieder budget is er een mooie ring te vinden. Op het gebied van verlovingsringen hebben we een gevarieerd assortiment ringen en diamanten beschikbaar.

Voor het uitzoeken en passen van de juiste ring kunt u het beste even langskomen in de winkel.

Gouden sieraden

Houdt u van de luxe en tijdloze uitstraling van gouden sieraden? In onze winkel en webshop vindt u een breed assortiment gouden oorbellen, gouden kettingen en armbanden van goud.

Goud inkoop

Naast het verkopen van goud kun u bij ons terecht voor de inkoop van uw oude goud. U krijgt bij ons een eerlijke prijs gebaseerd op de actuele goudprijs.

Eigen atelier

In ons eigen atelier werken een deskundige, gediplomeerde goudsmid en horlogemaker. Zij maken ontwerpen op maat en doen verschillende reparaties en het onderhoud van uw horloge en sieraden.

Ook onderhoud en reparaties van luxe horlogemerken zoals Rolex, Breitling en Omega behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast helpen wij u met reparaties van merken zoals Buddha to Buddha, Tisento  en Pandora.

Ook andere zaken uit de omgeving vertrouwen ons hun reparaties toe. Dat zegt misschien wel iets over de kwaliteit van ons werk